Het ideale festivalprogramma volgens The Sore Losers

cityrockleeuwarden_thesorelosers_160902_williekerkhof_001

Ook België is dit weekend vertegenwoordigd op Bospop, onder meer door de rockers van The Sore Losers. Zij mogen vandaag openen op de main stage. Met verder namen als Madness, Roger Hodgson en Dropkick Murphys is de line-up natuurlijk al indrukwekkend genoeg, maar wat zou er gebeuren als de mannen van The Sore Losers terug in de tijd konden gaan en zelf een festivalprogramma mochten samenstellen met hun grootste – al dan niet nog levende – invloeden? Lust For Life vroeg het aan gitarist Cedric Maes.

The Cramps
“Fuzz galore! Ik zou er alles voor doen om nog één keer Lux en Poison Uvy zien te spelen. Ik heb ze ooit een keer gezien in 1998 en ik ben er nog niet goed van.”

Oblivians
“Garagerock from Memphis, Tennessee! Oblivians gaf dé show die mijn leven heeft veranderd, want ik ben mijn eerste band begonnen op de dag na hun concert in het Lintfabriek, ergens rond ‘95/’96.”

MC5
“Misschien wel de beste band ooit.”

Guitar Wolf
“Guitar Wolf… de naam zegt alles.”

The Rolling Stones
“De concerten van de Stones in de seventies zijn voor mij alles wat een liveshow moet zijn: vuil, hard en soms iets te snel, maar altijd dansbaar.”

Jimi Hendrix
“JIMI HENDRIX!”

Elvis Presley
“De beste zanger ooit”


Faces
“Op Elvis na is Rod Stewart de beste zanger ooit.”

The Sore Losers
“Het is mijn festival, dus dan speel zelf ik ook.”

The Sore Losers speelt vandaag om 11.00 uur op het hoofdpodium van Bospop.
Foto The Sore Losers op CityRock 2016: Willie Kerkhof 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.