Navarone’s tips voor Bospop 2015

NavaroneOver minder dan twee weken is het zover: dan barst Bospop weer los in het Limburgse Weert! De band Navarone mag het festival op zaterdag 11 juli openen op de Mainstage (om 11.30 uur). Natuurlijk is een optreden van de Nijmeegse rockers er een om niet te missen, maar naar welke acts die daarna hun opwachting maken moeten we gaan kijken? De mannen van Navarone zetten hun zeven tips voor Bospop 2015 op een rijtje en leggen uit waarom die bands zo de moeite waard zijn. Wij zeggen: doe er je voordeel mee!

1. Pauw (zondag 11.30 uur, Mainstage)

“Toffe band! Als opener van de zondag kom je binnen in een bad van space-geluiden. Met deze band heb je geen andere middelen nodig om in hogere sferen te komen, dus dat is een lekker begin van de dag! O, en vergeet je ronde zonnebril niet! Net als wij openen ze de Mainstage al om 11:30 (Navarone op zaterdag, Pauw op zondag), dus zorg dat je vroeg uit de veren bent!”

2. Gary Clark Jr. (zaterdag 19.00 uur, Mainstage)

“Bluessensatie van het moment! Net als ZZ Top komt Gary Clark Jr. uit Texas, US! Hij speelt om 19:00 uur en heeft geen haast. Perfect om met je buik vol met hamburgers achterover te leunen en te genieten van de bluesy grooves!”

3. ZZ Top (zaterdag 23.00 uur, Mainstage)

“De helden! Onze gitarist Kees kijkt hier als fan natuurlijk het meest naar uit! ‘Ik heb ze al vaker gezien en het blijft een genot om naar te kijken’, aldus Kees. Lekker sloppy (daar moet je ook tegen kunnen), een supervette sound en een goeie dosis humor!”

4. Dizzy Mizz Lizzy (zondag 18.00 uur, Second Stage)

“De band van Tim Christensen. In Denemarken ontzettend populair en veel muzikanten zijn groot fan van het solowerk van Tim. Tien jaar geleden kwam zijn muziek op ons pad en sindsdien hebben we hem een aantal keer live gezien. En dat was GOED! Wat een muzikanten. Dus ga zeker Dizzy Mizz Lizzy zien!”

5. The Gentle Storm (zondag 14.00 uur, Secondstage)

“De stem van Anneke van Giersbergen mag je natuurlijk niet missen. Ook speelt onze grote vriend Joost van den Broek mee op toetsen. We hebben met Navarone al verschillende keren met hem mogen werken, als producer en mixer.”

6. Danko Jones (zondag 16.00 uur, Second Stage)

“Ze zeggen wel eens ‘vier uur Cup a Soup voor een opkikker’. Nou, wij zeggen: 16.00 uur Danko Jones en je bent weer helemaal opgeladen voor de rest van de dag!”

7. Black Label Society (zondag 15.00 uur, Mainstage)

“Hell yeah, Zakk Wylde en consorten! Nog meer mannen met baarden! De muur van Marshall-amps zal weer paraat staan om een muur van geluid te produceren. Gooi je haar los en laat alles wat je hebt meewapperen met de muziek van Black Label Society!”

Bospop 2015 vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli in Weert. Check de website van het festival voor het complete programma en tickets!

1 Reactie

  1. Chris Ehrenburg 30 juni 2015 Reageer

    Ik kan mij helemaal vinden in de keuze’s van Navarone, alleen mis ik Steven Wilson, dat is een geniaal mannetje, niet normaal gewoon. Helaas kan ik zelf niet naar BP simpelweg omdat ik overmorgen naar The Who ga en ik mijzelf enige financiele restricties opleg, maar inderdaad is BosPop dit jaar exellent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.