Vul jouw Golden Earring-favorieten in en win gesigneerde bladen!

Golden Earring, de grootste rock-act van Nederland, staat deze maand op de cover van Lust For Life. In LFL109 brengen wij een uitgebreid eerbetoon aan Barry, George, Rinus en Cesar, die na ruim vijftig jaar samenspelen helaas het einde van de band moesten aankondigen. Wat blijft, zijn de vele prachtige herinneringen aan de platen en concerten. Daarom zijn wij benieuwd naar jullie favorieten. Vul hieronder jouw top 3 van songs en albums in, en deel – indien van toepassing – je meest dierbare Earring-concertervaring met ons. Dan maak je kans op een pakket LFL’s gesigneerd door de band!

In Lust For Life 109 lees je een uitgebreid verhaal over zestig jaar Golden Earring. Onder anderen ex-leden, vrienden en bewonderaars van de band komen aan het woord over de verschillende periodes uit de carrière van de Nederlandse rockers: van regisseur Dick Maas tot The Babys-zanger John Waite.

Voor een bijzonder editie die we deze zomer uitbrengen, willen we heel graag weten wat volgens de Nederlandse en Belgische muziekliefhebbers de beste songs, albums en live-concerten van de Earring zijn. Help je ons hieronder mee om de ultieme Golden Earring hitlijsten samen te stellen? Dan maak je automatisch kans op een door de bandleden gesigneerd pakket van Lust For Life 021. We zijn erg benieuwd naar jullie keuzes!

Foto: Kees Tabak