ZZ Top in juli naar de Heineken Music Hall

ZZ Top

Onze huidige coverheld Billy Gibbons geeft op 27 juni 2016 met zijn band ZZ Top een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10.00 uur.

In juni vorig jaar speelde het Texaanse rocktrio ook al in de Heineken Music Hall en afgelopen juli was de band headliner op het festival Bospop. Tijdens de komende Hell Raisers Tour doet ZZ Top, naast zanger/gitarist Gibbons bestaande uit bassist Dusty Hill en drummer Frank Beard, onder meer het festival Glastonbury en het Montreux Jazz Festival aan. Tijdens de show in de Heineken Music Hall zullen de heren uiteraard een greep doen uit hun vele klassiekers, zoals La Grange, Tush en Sharp Dressed Man.

Het is inmiddels al drie jaar geleden dat er voor het laatst een album van ZZ Top verscheen (La Futura), maar begin vorige maand kwam Billy Gibbons wel met een heuse soloplaat: Perfectamundo. In de coverstory van Lust For Life 056, die nog enkele dagen in de winkel ligt, vertelt de bebaarde rocker over dat project en over de jonge artiesten die hem inspireren. In deze editie lees je verder artikelen over onder meer Queen, Elbows Guy Garvey, Punk in Nederland en Alanis Morissette.

Foto: Willem Schalekamp
ZZ Top in de Heineken Music Hall, 24 juni 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.