Elton John in november naar de Ziggo Dome

Elton John

Als onderdeel van zijn Wonderful Crazy Night-tournee geeft Sir Elton John op dinsdag 22 november een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 29 januari om 10.00 uur.

De wereldberoemde zanger en pianist brengt op 5 februari zijn nieuwe album Wonderful Crazy Night uit, waarvan hij enkele nummers zal spelen tijdens zijn show in de Ziggo Dome. Daarnaast komen uiteraard veel van de hits uit Elton Johns vijf decennia omspannende carrière aan bod. De tourband van de 68-jarige Brit bestaat uit bassist Matt Bissonette, percussionist John Mahon, toetsenist Kim Bullard en twee muzikanten die al decennia met de iconische zanger werken: gitarist Davey Johnstone en drummer Nigel Olsson.

Wonderful Crazy Night is het 32ste studioalbum van Elton John en zijn eerste sinds The Diving Board uit 2013. Over de nieuwe songs vertelde hij onlangs aan U Discover Music: “Het is alsof ik terugkeer naar de jaren zeventig. Er zijn een heleboel ‘70’s-achtige invloeden te vinden op het album, maar het is toch echt een plaat die in 2015 gemaakt is.” Blue Wonderful, een van de nummers van het mede door T-Bone Burnett geproduceerde album, kun je inmiddels al beluisteren in de video hieronder.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.