Amerikaans ‘megafestival’ met o.a. Stones, Dylan, McCartney en The Who bevestigd

The Who

Er werd de afgelopen dagen al door meerdere artiesten op gehint, maar nu is het bevestigd: in oktober zijn zes van de meest invloedrijke rockacts aller tijden te zien tijdens een festival in Indio, Californië! The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters en The Who vormen op 7, 8 en 9 oktober de line-up van ‘classic rock Coachella’, zoals het evenement ook wel genoemd wordt.

De zes acts plaatsten deze week allemaal filmpjes of foto’s op social media met het woord ‘October’. Eerder verklapte The Who’s Roger Daltrey al in een gesprek met de BBC dat zijn band op een megafestival van de promotors van Coachella ging optreden. “Wat een geweldig weekend gaat dat worden”, meldde de zanger. “Ze zullen er allemaal optreden, op dezelfde plek. Het is ongelooflijk dat wij er allemaal nog zijn.”

Op de eerste dag van Desert Trip, zoals het evenement heet, maken The Rolling Stones en Bob Dylan hun opwachting, gevolgd door Paul McCartney en Neil Young op de zaterdag en Roger Waters en The Who op de laatste dag. Het is voor het eerst dat deze levende legendes tijdens hetzelfde festival optreden. Kaartjes voor Desert Trip kosten overigens wel wat: voor één dag betaal je 199 dollar en voor het hele weekend maar liefst 399 dollar.

Foto: Willem Schalekamp
The Who in Ziggo Dome, 5 juli 2013

1 Reactie

  1. Wim 4 mei 2016 Reageer

    deze prijzen (399 Dollar voor weekend) zijn de goedkoopste, wil je de betere plekken betaal je tot 1599 Dollar voor 3 dagen ticket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.