Aerosmith volgend jaar voor de laatste keer op tournee

Aerosmith

Spijtig nieuws voor fans van Aerosmith: de band gaat volgend jaar voor de allerlaatste keer op tournee. Dat zegt frontman Steven Tyler in een live-interview met Howard Stern.

Tyler is momenteel druk bezig met zijn solocarrière. Volgende maand verschijnt zijn eerste eigen album We’re All Somebody From Somewhere. Aerosmith-collega Brad Whitford liet in een recent interview met Billboard weten niet zo blij te zijn met Tylers activiteiten buiten de band. “We voelen ons allemaal een beetje verlaten door hem”, bekende de gitarist. “Blijkbaar verwacht hij dat zijn solocarrière hem heel veel succes gaat brengen, maar hij realiseert zich kennelijk niet dat fans over de hele wereld hem bij Aerosmith willen zien en zich weinig interesseren in wat hij denkt te gaan doen.”

Dat Aerosmith plannen had voor een afscheidstournee, was al bekend. Tegen Rolling Stone zei Tyler eerder dit jaar: “Ik doe van mei tot augustus dertig soloshows en daarna, in 2017, gaan we weer met Aerosmith optreden. We gaan waarschijnlijk een afscheidstournee doen. Of we nu een laatste tour doen of naar de studio gaan voor een nieuwe plaat, ik kijk ernaar uit.”

Die afscheidstournee is nu dus bevestigd door de zanger, maar verdere details zijn nog niet bekendgemaakt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.