Alice Cooper in december weer naar 013

AliceCooper_a-2

Alice Cooper stond in juni vorig jaar al in een uitverkocht 013 en op 4 december keert de shockrocker terug naar de Tilburgse zaal. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Over het vorige 013-concert van Alice Cooper schreef Lust For Life: “Guillotines, nepbloed, afgehakte hoofden, een levensgrote Donald Trump en Hillary Clinton die met elkaar op de vuist gaan… Niks is too much voor de ‘godfather of shockrock’. Hoewel het geheel anno 2016 natuurlijk niet heel grotesk is, doet Cooper zijn best om ons op een gruwelijke show te trakteren. Zijn optreden in de Brabantse popzaal is met recht een performance te noemen: alles lijkt tot in detail gechoreografeerd te zijn. Dit doet wel een beetje de spanning en spontaniteit teniet, maar wat verwacht je anders van een artiest die al meer dan een halve eeuw in het vak zit en bekendstaat om zijn showmanship? Niet zeiken dus, gewoon genieten.”

Ondertussen heeft Cooper plannen voor een soort vervolg op zijn albumklassieker Killer uit 1971. In een interview met The Weekender vertelde de zanger in mei vorig jaar dat hij met drie leden van de originele Alice Cooper-band (gitarist Michael Bruce, drummer Neal Smith en bassist Dennis Dunaway) al aan nieuwe songs werkte. Het zou dan ’s mans eerste album sinds het Hollywood Vampires-project met Joe Perry en Johnny Depp worden.

Foto: Bernard Bodt
Alice Cooper in 013, 20 juni 2016 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.