Alice Cooper in juni naar 013

Alice Cooper

Voor het eerst in vijf jaar komt rockicoon Alice Cooper weer naar Nederland voor een concert. De shockrocker geeft op 20 juni een exclusieve show in 013, Tilburg.

De van rockklassiekers als Halo Of Flies, School’s Out en Poison bekende Alice Cooper bracht vorig jaar met zijn nieuwe ‘supergroep’ Hollywood Vampires (verder bestaande uit Aerosmith-gitarist Joe Perry en acteur Johnny Depp) een coversalbum uit. Samen met een stoet beroemde gastartiesten, onder wie Paul McCartney, Slash en Dave Grohl, neemt de band hierop legendarische nummers van o.a. Led Zeppelin, The Doors en T. Rex onder handen.

Tegen Lust For Life zei Cooper vorig jaar wel oren te hebben naar een vervolg op het Hollywood Vampires-avontuur. “Daar zijn we ons nog op aan het beraden, al zal het lastig plannen worden”, aldus de 68-jarige zanger. “Want we mogen dan stuk voor stuk muzikanten op leeftijd zijn, onze agenda’s zitten nog helemaal vol.” Tot die tijd is er dus de mogelijkheid om Cooper zonder zijn Hollywood Vampires-collega’s te zien optreden. De kaartverkoop voor de show in 013 start maandag 28 maart om 10.00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.