Alice Cooper staat open voor vervolg Hollywood Vampires

Hollywood Vampires

De band Hollywood Vampires, bestaande uit Alice Cooper, Joe Perry en Johnny Depp, bracht vorige maand zijn debuutalbum uit. In de nieuwe editie van Lust For Life vertelt Cooper dat hij een vervolg op dit bijzondere project wel ziet zitten.

Op hun eerste album brengen Alice Cooper, Aerosmith-gitarist Joe Perry en Hollywoodster Johnny Depp een ode aan The Hollywood Vampires, een groep drinkende muzikanten die regelmatig samenkwam in de Rainbow Bar in Hollywood. Het trio coverde rockklassiekers van onder meer The Doors, Led Zeppelin en T. Rex, en wist daarvoor een indrukwekkende lijst gastartiesten te strikken. Zo zijn onder anderen Paul McCartney, Slash, Dave Grohl, AC/DC-zanger Brian Johnson, Joe Walsh en The Doors-gitarist Robby Krieger te horen op de onlangs verschenen plaat.

Perry, Depp en Cooper staan ook op de cover van de nieuwe editie van Lust For Life, die nu in de winkel ligt. In het hoofdartikel vertelt laatstgenoemde dat het mogelijk niet bij één Hollywood Vampires-plaat en enkele shows in Los Angeles en Brazilië blijft. “Eerlijk gezegd kan ik me dat niet voorstellen”, reageert de shockrocker in LFL 054. “Maar er is nog niets concreets afgesproken. Uiteraard sta ik open voor een mooi vervolg van dit fantastische avontuur. Daar zijn we ons nog op aan het beraden, al zal het lastig plannen worden. Want we mogen dan stuk voor stuk muzikanten op leeftijd zijn, onze agenda’s zitten nog helemaal vol.”

Lust For Life 054, met verder verhalen over onder meer Grateful Dead, Lynyrd Skynyrd en Garbage, ligt nu in de winkel.

Foto: Ross Halfin

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.