Arctic Monkeys naar Best Kept Secret en Rock Werchter


A
rctic Monkeys keert terug naar Best Kept Secret. De Britse band is de derde headliner van het festival dat op 8, 9 en 10 juni plaatsvindt in Hilvarenbeek. Eerder werd de komst van The National en LCD Soundsystem al bevestigd. Naast BKS is Arctic Monkeys ook gestrikt voor Rock Werchter.

De band rond zanger/gitarist Alex Turner trad ook op tijdens de eerste editie van Best Kept Secret in 2013 en mag op vrijdag 8 juni weer het hoofdpodium afsluiten. Het is voor het eerst in vier jaar dat Arctic Monkeys in Nederland speelt. Ondertussen zijn de heren ook bezig met een nieuw album dat dit jaar moet verschijnen. Zo vertelde bassist Nick O’Malley eind vorig jaar in een interview: “Als het niet in 2018 uitkomt, hebben we een probleem.”

Arctic Monkeys staat precies een maand na BKS, op 8 juli, ook nog op Rock Werchter. Voor het Belgische festival zijn verder namen als Queens Of The Stone Age, Gorillaz, London Grammar, Snow Patrol, Pearl Jam, Jack White, Nick Cave And The Bad Seeds en Nine Inch Nails bevestigd.

De voorverkoop van zowel Best Kept Secret als Rock Werchter is inmiddels gestart.

Foto: Willem Schalekamp
Arctic Monkeys op Best Kept Secret 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.