Art Garfunkel in mei naar Carré

Een dag nadat bekend werd dat Paul Simon in juli zijn laatste Nederlandse concert geeft, heeft ook zijn voormalige collega Art Garfunkel een show aangekondigd. Op dinsdag 29 mei treedt de zanger op in Koninklijk Theater Carré.

Samen met singer-songwriter Paul Simon scoorde Garfunkel vanaf doorbraaksingle The Sound Of Silence (1965) de ene hit na de andere. Ook na het uiteenvallen van het duo bleef de zanger en acteur succesvol, onder meer het nummer Bright Eyes uit de verfilming van Richard Adams’ Watership Down (1978). Zijn meest recente album is nog steeds Some Enchanted Evening uit 2007, waarop hij werk van onder anderen Irving Berlin en Rodgers & Hammerstein eigen maakt. Vorig jaar verscheen Arts autobiografie What Is It All But Luminous – Notes From An Underground Man.

Garfunkel stond in het voorjaar van 2015 voor het laatst in Nederland. Tijdens ‘An Evening Of Song And Stories’ in Carré zingt hij hoogtepunten uit zijn solocarrière, nieuwe nummers en uiteraard hits van Simon & Garfunkel. De kaartverkoop start vrijdag 9 februari om 10.00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.