Bekijk de trailer van Gutterdämmerung, met o.a. Iggy Pop, Lemmy en Slash

Iggy Pop

Nadat onlangs de laatste namen van de all-star cast onthuld werden, kun je nu ook de trailer van Gutterdämmerung – ‘the loudest silent movie on earth’ – bekijken. In deze film zijn Iggy Pop, Lemmy, Slash, Grace Jones, Josh Homme en vele andere rocksterren te zien.

Regisseur Bjorn Tagemose wist een indrukwekkende lijst met beroemde rockers te strikken voor zijn ‘dark and loud fairytale’. Naast de bovengenoemde namen werkten ook Henry Rollins, Jesse Hughes (Eagles Of Death Metal), Volbeat, Tom Araya (Slayer), Mark Lanegan, Nina Hagen en Justice mee aan het project. Gutterdämmerung is een stomme film die tijdens vertoningen wordt voorzien van een live-score van een rockband.

Wat de plot precies inhoudt, is nog niet bekend, maar volgens de Gutterdämmerung-website moeten we denken aan ‘een oorverdovende rock & roll-versie van Secret Cinema die plaatsvindt in de hel’. Ook weten we al dat Iggy Pop een punkrockengel met de naam Vicious speelt en dat het verhaal draait om de gitaar van Satan. Maar bekijk vooral de officiële trailer hieronder om een beeld te krijgen van dit opmerkelijke project.

Foto: Willem Schalekamp
Iggy Pop op Down The Rabbit Hole, juni 2015

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.