Bekijk een exclusieve clip uit de Jimi Hendrix-film All Is By My Side!

Jimi AIBMS

OutKast-rapper André Benjamin kruipt in de nieuwe film Jimi: All Is By My Side, vanaf donderdag 23 april in de Nederlandse bioscopen, in de huid van gitaaricoon Jimi Hendrix. Bekijk hier alvast een exclusieve clip!

John Ridley, die een Oscar won voor zijn scenario voor 12 Years A Slave (2013), schreef en regisseerde de nieuwe film over het jaar waarin Jimi Hendrix in Londen het fundament legde voor zijn latere wereldfaam. De biopic volgt de legendarische gitarist van de nachtclubs in New York, waar model Linda Keith (gespeeld door Imogen Poots) hem ontdekt, tot de oprichting en doorbraak van The Jimi Hendrix Experience en het sensationele optreden op Monterey Pop in 1967.

André Benjamin deed eerder al acteerervaring op in films als Four Brothers en Revolver, en speelt een veelgeprezen rol als Hendrix. In het fragment hieronder ontmoeten hij en Kathy Etchingham (een rol van Hayley Atwell) Noel Redding, die uiteindelijk de bassist van The Jimi Hendrix Experience werd. De bioscooprelease van All Is By My Side volgt kort na het verschijnen van historische opnames die de gitarist maakte met de groep Curtis Knight & The Squires. You Can’t Use My Name: The RSVP/PPX Sessions ligt sinds 24 maart in de winkel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.