Beluister Joe Jacksons nieuwe nummer A Little Smile

Joe Jackson

Joe Jackson nam de songs van zijn nieuwe album Fast Forward, vanaf 2 oktober in de winkel, op in vier verschillende steden. De zanger bezocht ook Amsterdam, waar hij onder meer het nu al te beluisteren lied A Little Smile vastlegde.

Fast Forward is Jacksons eerste studioplaat sinds The Duke uit 2012, een ode aan de legendarische Duke Ellington waar gastmuzikanten als Iggy Pop en Steve Vai aan meewerkten. Het komende album bevat zestien nummers die de van hits als Is She Really Going Out With Him? en Steppin’ Out bekende singer-songwriter in New York, Amsterdam, Berlijn en New Orleans opnam. Vier van de tracks kwamen in onze hoofdstad tot stand, met hulp van muzikanten Stefan Kruger en Stefan Schmid (van de band Zuco 103), en het Concertgebouworkest. Naast eigen composities maakte Jackson ook covers van Televisions See No Evil en de oude Duitse compositie Good Bye Johnny.

In november is de veelzijdige Brit ook live te zien in Nederland, tijdens de 26ste editie van Night Of The Proms. Naast Jackson treden op 27 en 28 november ook onder anderen singer-songwriter Gavin DeGraw en dance-act Basement Jaxx op. De kaartverkoop voor het festival in Ahoy, Rotterdam is inmiddels gestart.

Beluister het nieuwe nummer A Little Smile hieronder:

1 Reactie

  1. Hans Helsloot 19 juli 2015 Reageer

    Een geweldig nummer met met goede opbouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.