Bekijk de nieuwe videoclip van Black Country Communion

Black Country Communion

Black Country Communion is terug! Op 22 september brengt de ‘supergroup’ met o.a. Glenn Hughes en Joe Bonamassa het vierde album BCCIV uit. Bekijk de video van het eerste nummer Collide hieronder!

Naast zanger/bassist Hughes en gitarist Bonamassa bestaat Black Country Communion uit drummer Jason Bonham en toetsenist Derek Sherinian. Nadat de band in 2013 besloot uit elkaar te gaan, richtten de leden zich op andere projecten, maar vorig jaar werden fans verrast door het nieuws van een BCC-reünie. Daarover vertelde Hughes in Lust For Life 066: “Diep van binnen heb ik nooit nooit gezegd. Ik wil dat mensen in Nederland weten dat Joe en ik nooit ruzie hebben gehad over wat dan ook. We konden alleen niet toeren omdat hij zo druk was. Er was even een pauze nodig en nu zijn we weer terug. Ik denk niet dat we een album zouden gaan maken als we niet het juiste materiaal hadden.”

BCCIV is de opvolger van Afterglow (2013) en werd wederom geproduceerd door Kevin Shirley, bekend van zijn werk met onder meer Iron Maiden en Aerosmith. Het openingsnummer Collide kun je alvast beluisteren in de video hieronder.

Foto: Neil Zlozower

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.