The Black Keys annuleert show in Ziggo Dome

The-Black-Keys

Slecht nieuws voor fans die inmiddels een kaartje voor The Black Keys in de Ziggo Dome gekocht hebben: vanwege een schouderblessure bij drummer Patrick Carney is het Amerikaanse rockduo genoodzaakt de Europese tournee te annuleren.

The Black Keys zou als onderdeel van de Turn Blue World Tour op 23 februari optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam en een dag later in het Sportpaleis in Antwerpen. Helaas raakte Patrick Carney eerder deze maand geblesseerd aan zijn schouder nadat hij tijdens het zwemmen hard geraakt werd door een grote golf. Naar verwachting hervatten de heren hun tournee na 10 maart, maar vanwege een vol tourschema kunnen de geannuleerde concerten niet worden ingehaald. Wie een kaartje gekocht heeft, krijgt binnenkort een mail van Mojo Concerts over de restitutiemogelijkheden.

De band laat in een verklaring weten: “Het spijt ons heel erg dat onze komende optredens tot 10 maart niet doorgaan. Patrick heeft tijd nodig om te herstellen. We danken al onze fans voor hun steun en we kunnen niet wachten om weer op te treden.”

Op 6 februari zou The Black Keys ook nog spelen tijdens een speciaal concert voor Bob Dylan, die uitgeroepen is tot ‘MusiCares Person Of The Year 2015’. Tijdens dat eerbetoon aan de singer-songwriter maken verder onder anderen Eddie Vedder, Neil Young, Jack White en Willie Nelson hun opwachting.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.