The Black Keys in februari weer naar Ziggo Dome

The-Black-Keys

The Black Keys speelde afgelopen weekend nog op het festival Down The Rabbit Hole, maar fans die dat optreden gemist hebben kunnen alvast 23 februari 2015 in de agenda noteren. Dan komt het Amerikaanse rockduo namelijk naar Ziggo Dome.

Vorige maand brachten Dan Auerbach en Patrick Carney, oftewel The Black Keys, hun achtste album Turn Blue uit, met onder meer de single Fever. Afgelopen zaterdag was het duo nog te zien op Down The Rabbit Hole in Beuningen en een dag later brachten Auerbach en Carney hun catchy bluesrock ten gehore op het Britse festival Glastonbury.

Als onderdeel van de Turn Blue World Tour geeft The Black Keys op 23 februari 2015 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam, waar de mannen in december 2012 ook al optraden. Over die show schreef Lust For Life destijds: “Als vanzelfsprekend worden veel nummers van de laatste albums Brothers en El Camino gespeeld, maar gelukkig is de band liedjes als Girl Is On My Mind en Your Touch nog niet vergeten. Die leveren misschien niet zo veel springende mensen op, maar maken minstens zo veel indruk. Voor de diversiteit van de avond is het goed dat deze songs nog niet behoren tot de verleden tijd. The Black Keys rockt de Ziggo Dome een avond lang van zijn sokken.”

De kaartverkoop voor de volgende show in Ziggo Dome start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Bekijk hieronder een uitvoering van Fever op het Glastonbury-festival gisteren:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.