Black Sabbath geeft mogelijk laatste optreden, zegt Tony Iommi

Black Sabbath

Volgens Black Sabbath-gitarist Tony Iommi kan het komende optreden van de groep op het Barclaycard British Summer Time festival in het Londense Hyde Park wel eens het laatste zijn. Op 4 juli sluit de band zijn tour af als headliner op het festival.

Iommi vertelde Metal Hammer: “Het zou de laatste Sabbath-show ooit kunnen zijn. Dat wil ik niet, maar er is qua tour verder nog niks gepland, dus voor zover we weten zou het echt zo kunnen zijn. Om eerlijk te zijn, wil ik niet meer in deze mate toeren omdat ik me er slecht door voel.” Iommi is onder medisch toezicht sinds er in januari 2012 een lymfoom bij hem vastgesteld werd. De gitarist was in maart klaar met zijn behandeling en wacht nu op een update van zijn conditie. “Na de tour ga ik opnieuw een scan laten maken, dan zien we wat er aan de hand is.”

“De show in Hyde Park is een fantastische manier om de Europese tour af te sluiten”, zegt hij. “Het heeft een hele goede line-up, een mooie mix van mensen. We hebben er nog geen specifieke plannen voor omdat het nu nog ver weg is, maar ik denk dat het speciaal wordt.”

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.