Black Sabbath kondigt afscheidsconcert aan

Black Sabbath - live 2013 - featured02

Sharon Osbourne heeft in een video een afscheidsconcert van Black Sabbath aangekondigd. Op 22 november staat de metalband op het festival Ozzfest in Japan en de echtgenote van frontman Ozzy Osbourne noemt deze show ‘het vaarwel’ van de groep.

Het Ozzfest-optreden lijkt het begin te zijn van een afscheidstournee van de band. Ozzy Osbourne vertelde vorig jaar al aan Metal Hammer dat Black Sabbath nog één allerlaatste keer wil toeren. Ook vertelde ‘The Prince Of Darkness’ plannen te hebben voor een nieuw album dat waarschijnlijk net als de in 2013 verschenen comebackplaat 13 geproduceerd wordt door Rick Rubin. “We beginnen liever vroeger dan later aan het album. Ik weet niet of we het in Londen of Los Angeles maken, desnoods vlieg ik naar de maan als dat nodig is”, aldus Ozzy.

Sharon Osbourne’s aankondiging van de komende afscheidsshow van Black Sabbath is hieronder te bekijken. Ozzfest vindt dit jaar op 21 en 22 november plaats in de zaal Makuhari Messe, net buiten Tokio. De band was op 28 november 2013 voor het laatst in Nederland, voor een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foto: Willem Schalekamp
Black Sabbath in Ziggo Dome, 28 november 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.