Bon Jovi in 2019 naar Goffertpark en TW Classic

Met Kensington als ‘special guest’ komt Bon Jovi volgend jaar weer naar Nederland. Op donderdag 13 juni 2019 treedt de hitmachine op in het Goffertpark in Nijmegen. Een maand later, op 14 juli, staan Jon Bon Jovi en de zijnen ook op het Belgische festival TW Classic.

De komende shows zijn onderdeel van de This House Is Not For Sale Tour, vernoemd naar het nieuwste Bon Jovi-album, dat eind 2016 verscheen. Eerder dit jaar werd de band ingehuldigd in de Rock & Roll Hall Of Fame, waar een bijzondere reünie plaatsvond. Voor het eerst sinds zijn vertrek in 2013 trad Richie Sambora weer op met zijn oude collega’s. “De chemie kwam heel snel terug”, vertelde de gitarist over de repetities.

Sambora gaf toen echter al aan dat hij niet definitief terugkeerde naar Bon Jovi en tijdens de shows in Nijmegen en op TW Classic neemt Phil X dan ook zijn plek in. In een persbericht zegt frontman Jon Bon Jovi: “We zijn een nieuw, verjongd Bon Jovi geworden. Een verfriste line-up die elke avond schittert. We klinken beter dan ooit en we genieten van elke minuut.” In 2006 stonden de mannen voor het laatst in het Goffertpark, toen in het kader van de Have A Nice Day Tour.

De kaartverkoop voor het concert in Nijmegen start aanstaande vrijdag 2 november om 11.00 uur.

Foto: Cristel Brouwer
Bon Jovi in Zeebrugge, 2011

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.