Bon Jovi kondigt nieuw album This House Is Not For Sale aan

Bon-Jovi---Live-2011---01

Bon Jovi heeft de opnames van een nieuw album afgerond. De releasedatum van deze veertiende langspeler van de Amerikaanse rockers is nog niet bekendgemaakt, maar de band heeft wel de titel alvast verklapt: This House Is Not For Sale.

In augustus vorig jaar bracht Bon Jovi de cd Burning Bridges uit, die werd aangekondigd als een ‘album voor de fans’. Daarop staan enkele nieuwe songs, waaronder de single We Don’t Run, en een aantal nummers dat de band niet eerder had afgemaakt. Bij de aankondiging daarvan liet een woordvoerder al weten dat er ook aan een plaat met uitsluitend nieuw materiaal werd gewerkt.

Inmiddels heeft Bon Jovi getekend bij het label Island Records en via Twitter aangekondigd dat het nieuwe album helemaal klaar is. This House Is Not For Sale wordt de tweede plaat van de band zonder Richie Sambora, die vervangen is door gitarist Phil X. De line-up bestaat verder tegenwoordig uit drummer Tico Torres, toetsenist David Bryan, bassist Hugh McDonald en – uiteraard – zanger Jon Bon Jovi.

Foto: Cristel Brouwer
Bon Jovi in Zeebrugge, 2011

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.