Bryan Adams in juli naar Rotterdam

Bryan Adams - Live 2012

Bryan Adams brengt op donderdag 31 juli weer een bezoekje aan Nederland. De Canadese rocker geeft dan wederom een solo-optreden in De Doelen in Rotterdam. Deze show maakt deel uit van zijn Bare Bones-tournee.

Vorig jaar september speelde Adams, die in de jaren tachtig en negentig zijn grootste succes beleefde, ook al akoestisch in De Doelen. Het jaar daarvoor was hij nog met zijn band te zien in Ahoy. De singer-songwriter verkocht sinds zijn doorbraak in 1983 meer dan 65 miljoen albums, werd drie keer genomineerd voor een Oscar en nog steeds komen grote hits als Run To You, Summer Of ’69, Heaven en (Everything I Do) I Do It For You regelmatig langs op de radio.

Het meest recente album van Adams is nog steeds het in 2008 verschenen 11, dat wederom de top tien van de Nederlandse albumlijst haalde. Twee jaar later verscheen de live opgenomen plaat waar de naam van zijn huidige tour vandaan komt: Bare Bones. Daarop zijn akoestische versies van songs uit zijn hele carrière te vinden. Een voorproefje van wat concertbezoekers op 31 juli te wachten staat, is te vinden op de sinds vorig jaar verkrijgbare dvd The Bare Bones Tour Live At Sydney Opera House.

update 29/4: Bryan Adams komt later dit jaar nog een keer naar Nederland. Op 8 december staat de rocker, ditmaal mét band, in Ziggo Dome. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.