Bryan Ferry geeft vier intieme shows in Nederland

Bryan Ferry

Bryan Ferry komt volgend jaar met een bijzondere concertreeks naar Nederland. De voormalige frontman van Roxy Music speelt deze keer in kleine, intieme settings.

De Britse zanger treedt in totaal vier keer op: 29 september is hij in Paradiso te zien, 1 oktober in De Vereeniging in Nijmegen, 3 oktober in de Martiniplaza in Groningen en 5 oktober in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Het is de eerste keer dat een artiest van zijn formaat in één tour zowel in het Amsterdamse Paradiso als Carré op het podium staat. De kaartverkoop gaat 2 december om 10:00 uur van start via de websites van de betreffende zalen en Ticketmaster.

Hoewel de inmiddels 70-jarige Ferry vooral bekendheid verwierf als frontman van Roxy Music, heeft hij ook een verdienstelijke solocarrière opgebouwd. De singer-songwriter bracht in totaal veertien soloplaten uit waarvan zijn laatste, Avonmore, vorig jaar uitkwam. Ook toen deed Ferry Nederland aan. Op 18 november 2014 speelde hij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Foto: Willem Schalekamp
Bryan Ferry in de Heineken Music Hall, 18 november 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.