Concert Supertramp in de Ziggo Dome geannuleerd vanwege ziekte Rick Davies

supertramp

Het uitverkochte concert van Supertramp op 11 december gaat niet door als gevolg van gezondheidsproblemen bij Rick Davies. Bij de zanger/toetsenist werd onlangs multipel myeloom (ook bekend als de ziekte van Kahler) vastgesteld.

Als gevolg van Davies’ gezondheidsproblemen zijn alle concerten van de Europese Supertramp Forever-tournee geannuleerd. In een persbericht zegt de zanger, die inmiddels begonnen is aan een behandeling om de ziekte te bestrijden: “Ik keek er erg naar uit om weer naar Europa terug te keren en daar met de band te spelen, en het spijt mij dat ik iedereen die ons steunde tijdens de komende tour moet teleurstellen. Helaas ben ik door mijn gezondheidsproblemen niet in staat om op te treden en op dit moment moet ik mijn energie gebruiken om beter te worden.”

Er wordt binnenkort een e-mail gestuurd naar mensen die kaarten hebben gekocht voor het concert op 11 december. Daarin lezen zij meer details over het retourneren van tickets.

3 Reacties

 1. Richard 5 augustus 2015 Reageer

  Roger Hodgson – Theatre Carre – Wo 2 september 2015 & Ma 18 april 2016 – Goede wijn behoeft geen krans. Wie kent hem niet de medeoprichter van Supertramp, de componist/ tekstschrijver/ zanger van wereldhits als: “Give a Little Bit,” “The Logical Song,” “Dreamer,” “Take the Long Way Home,” “Breakfast in America,”. https://carre.nl/voorstelling/rogerhodgson

 2. Reverend Ebineser 7 augustus 2015 Reageer

  So sorry to hear about Rick’s health – all your fans are wishing you get well soon.

  Just to clarify, Roger Hodgson’s sold out show on Sept 2 in Amsterdam is still happening as well as his 2016 date. rogerhodgson.com

 3. henk 18 maart 2017 Reageer

  ho e is het nu met rick davis het is akelig stil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.