Dayna Kurtz en Herman Brock Jr. bevestigd voor Roots In The Park

dayna-kurtz-22

Het programma van Roots In The Park is met de bekendmaking van twee nieuwe namen bijna compleet. In het Utrechtse Julianapark maken op 27 juni naast de eerder bevestigde acts ook singer-songwriters Dayna Kurtz en Herman Brock Jr. hun opwachting tijdens het rootsfestival.

De uit New Jersey afkomstige zangeres Dayna Kurtz verwerkt invloeden uit verschillende muziekstijlen in haar songs: van folk en country tot blues en jazz. In 2002 maakte ze indruk met het in Europa succesvolle album Postcards From Downtown en vorige maand verscheen haar meest recente plaat Rise And Fall. Daarover schreef Lust For Life: “Na twee prachtige Secret Canon-albums, een platenserie waarop ze vergeten en obscure songs covert, laat Rise And Fall andermaal horen dat Kurtz haar eigen genre is.”

Ook singer-songwriter Herman Brock Jr. is toegevoegd aan de line-up van Roots In The Park. Samen met zijn Brockettes bewijst hij dat ook Nederland authentieke bluegrass en hillbillymuziek kan voortbrengen. De presentatie is in handen van Jaap Boots, die onder meer shows op de radiozenders 3FM en Radio6 had en momenteel bezig is met een theatertour.

Het programma van Roots In The Park bestaat tot nu toe verder uit John Hiatt, de Ben Miller Band, Marc Broussard en de bluesband The Dirty Aces. Binnenkort worden de laatste twee optredende acts bekendgemaakt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.