Eerste namen Down The Rabbit Hole bekend

BBNG REC - Tineke Klamer
De eerste namen voor Down The Rabbit Hole zijn bekendgemaakt! Onder anderen Nick Cave & The Bad Seeds en Queens Of The Stone Age komen in 2018 naar De Groene Heuvels bij Beuningen.

Beide hoofdacts stonden afgelopen maanden nog in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de bands van Nick Cave en Josh Homme komen ook David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza, Sampha, The Black Madonna, Calexico, Goldlink, James Holden & The Animal Spirits, Jon Hopkins Live, Oh Sees en Portugal. The Man tussen 29 juni tot en met 1 juli naar het festival bij Beuningen. Verder komen er ook wat nieuwere acts als Tamino en Yungblud.

Naast de muziek is er ook plek voor dans, kunst en lekker eten, maar je kunt ook zwemmen in het meer en naar het strand. Het terrein wordt voor deze vijfde editie verruimd naar dertigduizend bezoekers, vergeleken met de 26 duizend van dit jaar.

Dit jaar stonden onder meer Bonobo, Warhaus, Benjamin Clementine, Oscar & The Wolf en De Staat op Down The Rabbit Hole. Lees hier ons verslag van dat weekend. Meer namen voor de vijfde editie van het festival worden later bekendgemaakt. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 december om 10:00.

Foto: Tineke Klamer
Queens Of The Stone Age in de Ziggo Dome, 12 november 2017

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.