Eerste namen Lowlands 2018 bekendgemaakt

De eerste namen van Lowlands 2018 zijn bekendgemaakt. Onder andere Gorillaz, The War On Drugs en Dropkick Murphys zijn in augustus te zien tijdens de 26ste editie van het festival in Biddinghuizen.

Het album A Deeper Understanding van indierockers The War On Drugs staat op nummer 2 in de door Lust For Life-lezers samengestelde Top 25 van albums uit 2017 (de complete lijst is te vinden in LFL 077). Zanger/gitarist Adam Granduciel en zijn collega’s wonnen de afgelopen jaren flink aan populariteit, zo bleek toen de Amerikaanse band afgelopen november twee avonden op rij in een uitverkochte AFAS Live optrad.

Naast The War On Drugs geven tijdens de komende editie van A Campingflight To Lowlands Paradise ook onder meer de ‘virtuele band’ Gorillaz (die in november nog in de Ziggo Dome speelde), rapper Kendrick Lamar, popzangeres Dua Lipa, Celtic punkband Dropkick Murphys, Grizzly Bear, Rag’n’Bone Man, Gavin James en Spinvis acte de présence. Het festival vindt van 17 t/m 19 augustus plaats op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. De kaartverkoop start zaterdag 10 februari om 11.00 uur.

Lees hier ons Lowlands-festivalverslag van vorig jaar.

Foto: Willie Kerkhof
The War On Drugs in AFAS Live, 1 november 2017

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.