Exclusieve première: de nieuwe videoclip van Fleddy Melculy

De Belgische metal(core)band Fleddy Melculy is terug met een nieuwe single en wij hebben een exclusieve première van de video! In het nummer Stop! halen de mannen uit naar influencers op social media. Bekijk de ongecensureerde clip hieronder.

De nieuwe single is afkomstig van het derde album, dat in het voorjaar van 2020 verschijnt. Voor wie de groep nog niet kent: Fleddy Melculy is bepaald geen Queen-coverband, maar een metal-act met Nederlandstalige teksten. In 2016 bereikten de heren een groot publiek dankzij nummers als T-shirt Van Metallica en Feestje In Uw Huisje. Het tweede album De Kerk Van Melculy klom vorig jaar zelfs naar de bovenste positie van de Ultratop in thuisland België. En ook een hoogtepunt: een plek in het voorprogramma van het legendarische Guns N’ Roses op Werchter Classic in 2017!

Met de nieuwe single steekt Fleddy Melculy de middelvinger op naar influencers, zoals de vrij expliciete videoclip nog eens extra duidelijk maakt. De muzikanten halen hard uit naar al die mensen die bekend zijn dankzij social media, maar waarbij de band zich afvraagt wat precies het talent is van die beroemdheden. “Wat gij allemaal doet, dat kan ook een aap”, aldus frontman Jeroen Camerlynck in het nummer.

Bekijk de ongecensureerde video hieronder!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.