Fischer-Z maakt programma CityRock Eindhoven compleet

FischerZ

Met de toevoeging van Fischer-Z is de line-up van CityRock Eindhoven compleet! Eerder maakte de organisatie al bekend dat ook Europe, UFO, Living Colour en Navarone op vrijdag 8 september optreden in het Klokgebouw.

CityRock vindt dit jaar voor het eerst plaats in twee steden: op vrijdag 8 september in Eindhoven en een dag later in Leeuwarden. Nadat Fischer-Z eerder al aangekondigd werd voor de line-up van de tweede dag, maakt de band rond zanger/gitarist John Watts nu ook deel uit van de verzameling rockbands die het Klokgebouw aandoet. Ook Europe, UFO, Living Colour en Navarone maken hun opwachting op beide locaties. In Leeuwarden is het programma iets uitgebreider: naast de vijf hierboven genoemde namen treden daar verder King Of The World, The Grand East, Molstone en de Deep Purple-tributeband Purpendicular op.

Fischer-Z gaf deze maand ook al enkele concerten in Nederland. Over de show in het Haagse Paard van Troje afgelopen woensdag schreef Lust For Life: “Bij bands ‘van vroeger’ houd je soms je hart vast: wordt het een routineuze opstapeling van oude successen? Gaat men het geflopte nieuwe album krampachtig pluggen? Heeft de zanger nog een stem na al die jaren? Bij Fischer-Z hoeft niemand zich daar zorgen over te maken. Na veertig jaar zijn deze Britten zelfs beter dan ooit.” Lees het complete verslag hier.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.