Iggy Pop, Mumford & Sons, Editors en meer bevestigd voor Lowlands 2017

Iggy Pop

De eerste namen van de vijfentwintigste editie van Lowlands zijn bekendgemaakt! Onder andere Mumford & Sons, Editors, Elbow en Iggy Pop zijn in het weekend van 18 t/m 20 augustus 2017 te bewonderen op het festival in Biddinghuizen.

Naast de hierboven genoemde acts maken ook o.a. alt-J, indiepoptrio The xx, Flume, Nothing But Thieves en garagerocker Ty Segall deel uit van de line-up van Lowlands 2017. Tijdens het driedaagse festival, dat wederom plaatsvindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen, zijn zo’n 250 acts te zien. Behalve muziek krijgen bezoekers ook theater, comedy, literatuur en beeldende kunst voorgeschoteld. De kaartverkoop voor deze jubileumeditie is inmiddels gestart.

Dit jaar stonden onder meer Noel Gallagher, Muse, Sigur Rós, Eagles Of Death Metal en The Last Shadow Puppets op Lowlands. Lees hier ons verslag van dat weekend. In Lust For Life 067, vanaf vrijdag in de winkel, vind je een uitgebreid interview met een van de grote namen van de komende editie: Iggy Pop.

Foto: Willem Schalekamp
Iggy Pop op Down The Rabbit Hole, juni 2015

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.