Iron Maiden in juli naar Weert

Iron Maiden heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd, inclusief een show in het Limburgse Weert. De metallegendes treden daar op 9 juli 2020 op, samen met ‘special guests’ Alter Bridge en Airbourne.

Het concert vindt plaats op Evenemententerrein Weert, waar een dag later ook het festival Bospop van start gaat. Iron Maidens show maakt deel uit van de Legacy Of The Beast Tour. Frontman Bruce Dickinson meldt in een persbericht: “We hebben tot nu toe een fantastische tijd gehad tijdens de Legacy-tour en de reacties op de show en alle gekke rekwisieten (en Eddie!) waarmee ik speel zijn geweldig. De hele band heeft zoveel plezier gehad. We zijn heel enthousiast over onze terugkeer naar Nederland, waar we nog meer van onze fans zien.”

Het vorige bezoek van Iron Maiden aan Nederland was in juli vorig jaar. Toen stond de band in Gelredome, Arnhem. In de tussentijd was zanger Dickinson ook nog te zien in TivoliVredenburg met An Evening With Bruce Dickinson, waarbij zijn biografie What Does This Button Do? centraal stond. Naast het komende optreden in Weert is Iron Maiden in 2020 tevens headliner van het Belgische metalfestival Graspop.

De kaartverkoop voor het concert op Evenemententerrein Weert start donderdag 14 november om 10.00 uur.

Foto: Cristel Brouwer 

2 Reacties

 1. Anoniem 7 november 2019 Reageer

  14 oktober?…14 november

  • Schrijver
   Lust For Life 7 november 2019 Reageer

   November inderdaad, hebben we even aangepast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.