Jamiroquai, Norah Jones, Steve Winwood en meer naar North Sea Jazz 2017

Steve Winwood

De eerste namen van North Sea Jazz 2017 zijn bekendgemaakt. Onder andere Jamiroquai, Norah Jones, Steve Winwood en Mavis Staples behoren tot de line-up van het festival, dat op 7, 8 en 9 juli plaatsvindt in Ahoy.

Op de eerste dag van het festival, vrijdag 7 juli, geven onder anderen soulzanger Jamie Lidell en rocklegende Steve Winwood (naast een reeks solohits bekend van Traffic, The Spencer Davis Group en Blind Faith) acte de présence. De volgende dag treden onder meer zangeres Norah Jones, die in 2002 doorbrak met het album Come Away With Me, en jazztoetsenist Herbie Hancock op. Jamiroquai, de Britse funkgroep rond frontman Jay Kay, scoorde vanaf de jaren negentig grote hits met onder meer Deeper Underground en White Knuckle Ride, en staat op zondag 9 juli op het podium van Ahoy.

Tijdens de 42ste editie van North Sea Jazz zijn verder onder anderen St. Paul & The Broken Bones, George Benson, Laura Mvula en het duo Lee Ritenour & Dave Grusin te bewonderen. Meer namen worden in de komende maanden bekendgemaakt. De kaartverkoop voor de losse dagkaarten start op woensdag 1 februari.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.