Jaz Coleman van Killing Joke is spoorloos

Killing JokeKilling Joke maakt zich zorgen om het lot van frontman Jaz Coleman. De zanger is vermist sinds het posten van een bericht op Facebook, eerder deze maand.

In de inmiddels verwijderde Facebook-post gaf Coleman aan dat de geplande reeks gezamenlijke concerten met generatiegenoten The Cult en The Mission niet door zou gaan. Voor de Brit was dat geen probleem, getuige zijn uitleg.

“Het doet me plezier om te melden dat de optredens met The Cult en The Mission niet doorgaan”, schreef Coleman. “Het idee van een optreden met The Cult heeft me nooit aangestaan. Het lijkt me bijvoorbeeld niks om toe te kijken hoe The Cult hun fans 200 dollar aftroggelen voor een meet & greet. Bovendien zijn al hun songs ruk!”

Killing Joke-bandleden Geordie Walker, Martin Glover en Paul Ferguson hebben sinds de opmerkelijke mededeling niets meer van hun frontman gehoord. De band zegt zich diep te schamen voor de situatie. “Wij bieden dan ook onze excuses aan alle betrokkenen aan. We zijn tegelijk bezorgd om de gezondheid van onze vermiste zanger.”

Ondanks de duidelijke taal van Coleman geloven de overige KJ-leden nog in het doorgaan van de tour met The Cult en The Mission. “We doen er alles aan om Jaz te vinden en om de optredens door te laten gaan.”

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.