Jaz Coleman van Killing Joke is terecht: zat in de sahara

Killing JokeTwee weken geleden berichtten we over de vermissing van Killing Joke-frontman Jaz Coleman. Hij was toen al enige tijd zoek en zelfs zijn band had geen flauw idee waar hij uithing. Goed nieuws: Coleman is weer terecht. 

Heel vreemd is het niet dat zijn band hem kwijt was, want de zanger zat niet op de meest gebruikelijke plek: de Westelijke Sahara. Coleman reageert verbaasd over alle ophef rondom zijn persoontje.

“What’s all the fuss about then?”, schrijft hij op zijn Facebook-pagina. Terwijl zijn band zich zorgen maakte om de gezondheid van Coleman, was hij ‘gewoon’ in de woestijn om te werken aan een nieuw boek en een nieuwe soloplaat.

Sinds het plaatsen van een inmiddels verwijderd bericht op Facebook, begin juli, werd hij vermist. In het bericht gaf Coleman aan dat de geplande reeks gezamenlijke concerten met generatiegenoten The Cult en The Mission niet door zou gaan. Bovendien noemde hij alle songs van The Cult ‘ruk’. Aangenomen werd dat Coleman dit had geschreven, maar dat ontkent hij nu.

“Het was een imitator. Lijkt erop dat dit nogal een gebimbam heeft veroorzaakt.” Toch gaat de tour met The Cult en The Mission niet verder, zo blijkt uit het vervolg van het statement. “Het is onmogelijk om die toer te vervolgen onder de huidige omstandigheden”, besluit hij ietwat cryptisch.

Of er problemen zijn tussen Coleman en de overige bandleden van Killing Joke is nog onduidelijk.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.