Joe Bonamassa en Walter Trout naar Holland International Blues Festival

WalterTrout_small-5
De eerste namen van de derde editie van het Holland International Blues Festival zijn bekendgemaakt. Niemand minder dan Walter Trout en Joe Bonamassa komen naar het bluesfestival dat op 8 en 9 juni plaatsvindt.

Naast bovengenoemde namen komen ook Laurence Jones, King Solomon Hicks en Tommy Castro & The Painkillers naar het Drentse Grolloo. Gitarist Laurence Jones wordt vaak genoemd als de toekomst van de blues en sleepte meerdere prijzen in de wacht, zoals beste Europese gitarist bij de European Music Awards en drie inwijdingen in de Hall Of Fame van de British Blues Awards, als jonge artiest van het jaar.

Solomon Hicks wordt door zijn fans vaak ‘King’ Solomon genoemd, maar krijgt ook bijnamen als Lil’ B.B en East Montgomery door zijn combinatie van Blues en Jazzmuziek. Tommy Castro heeft maar liefst zes Blues Music Awards op zijn naam staan en richtte in 2012 de band The Painkillers op waarmee hij tot nu toe twee albums maakte.

Op vrijdag 8 juni zijn Walter Trout en King Solomon Hicks te bewonderen in Blues Village Grolloo en op zaterdag 9 juni is het de beurt aan Joe Bonamassa, Tommy Castro & The Painkillers en Laurence Jones. Meer namen worden later bekendgemaakt, de kaartverkoop van HIBF start dinsdag 28 november om 10:00 uur.

Foto: Bernard Bodt
Walter Trout in Koninklijk Theater Carré, 28 november 2015

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.