John Mayer in mei naar de Ziggo Dome

John Mayer

Als onderdeel van zijn The Search For Everything World Tour geeft zanger/gitarist John Mayer op 3 mei een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Het is voor het eerst sinds 2014, toen de stergitarist onder meer Pinkpop aandeed, dat Mayer weer aan een wereldtournee begint. In maart gaat de The Search For Everything World Tour van start in New York, om twee maanden later te eindigen met een optreden in The O2 in Engeland. Tijdens deze shows, en dus ook in de Ziggo Dome op 3 mei, speelt de singer-songwriter zowel met band als een soloakoestisch gedeelte. Ook staat werk van The John Mayer Trio op de setlist.

Deze lente brengt de 39-jarige Amerikaan ook een nieuw album uit: The Search For Everything. Het is voor het eerst sinds Paradise Valley uit 2013 dat Mayer met een langspeler komt. Een jaar later droeg hij ook bij aan meerdere songs van Eric Claptons ode aan wijlen JJ Cale (The Breeze: An Appreciation Of JJ Cale). De eerste single van de komende plaat, Love On The Weekend, verscheen afgelopen november.

Foto: Luuk Denekamp
John Mayer op Pinkpop 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.