Led Zeppelin komt met eigen ‘playlist generator’

Het is inmiddels vijftig jaar geleden dat het razend invloedrijke debuutalbum van Led Zeppelin verscheen. Dat jubileum mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom lanceerde de band vandaag de Led Zeppelin Playlist Generator, waarmee je je gepersonaliseerde playlist kunt maken met je favoriete songs van de hardrocklegendes.

Met de Led Zeppelin Playlist Generator kun je je eigen logo maken door je naam te ontwerpen in het welbekende lettertype van de band. Voor de playlist zelf kun je kiezen uit songs van alle studio- en livealbums, en obscure nummers die de afgelopen jaren als bonustracks op luxe heruitgaven verschenen. Onder anderen Jack White en de mannen van Royal Blood gingen je al voor en maakten playlists met hun Led Zep-favorieten. White, die vorig jaar in een interview met Lust For Life vertelde dat Led Zeppelin hem ‘sterk gevormd’ heeft, koos voornamelijk minder bekende nummers, zoals Two Ones Are Won en St. Tristan’s Sword.

In Lust For Life’s rubriek ‘De Playlist’ laten we maandelijks ook een bekende muzikant uit de Benelux zijn of haar favoriete songs van een andere artiest kiezen. Zo selecteerden de heren van DeWolff eerder al het beste van Led Zeppelin en komt deze maand Robby Valentine aan het woord over zijn Top 10 van Queen-nummers. Deze en andere playlists kun je hier beluisteren!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.