Liam Gallagher in maart naar AFAS Live

Liam Gallagher

Liam Gallagher komt op 8 maart naar AFAS Live in Amsterdam. De tour is naar aanleiding van zijn recente eerste soloalbum As You Were.

Liam Gallagher had sinds de jaren negentig veel succes met Oasis. Toen de samenwerking tussen de broers in 2009 afgebroken werd door ruzies, werd Liam frontman bij Beady Eye, waarmee hij in 2011 een plaats in de album top 100 wist te krijgen. Maar die band bereikte nooit het succes dat Oasis had. In 2015 besloot het jongste Gallagher-broertje solo te gaan en twee jaar later brengt hij eindelijk zijn debuutalbum uit.

Over die plaat schreef Lust For Life: “De als altijd wat nasale stem van Liam Gallagher domineert de songs waarin vooral de late jaren zestig luid en duidelijk doorklinken, waarbij The Beatles nog steeds de belangrijkste referentie is. Liam weet zich op As You Were vooral te beperken tot puntige, pakkende songs als You Better Run, Paper Crown en For What It’s Worth. Zo’n album is natuurlijk ook niet compleet zonder een flinke sneer naar broer Noel en die is er dan ook, in de vorm van het nummer Greedy Soul. Een Oasis-reünie lijkt dus nog ver weg, maar As You Were verlicht het wachten daarop aanzienlijk.”

De kaartverkoop voor het concert in AFAS Live start aanstaande vrijdag 20 oktober om 10:00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.