Liam Gallagher brengt nieuwe single Wall Of Glass uit

Liam Gallagher

Voormalig Oasis-zanger Liam Gallagher heeft zijn eerste solosingle uitgebracht. Wall Of Glass is afkomstig van zijn binnenkort te verschijnen album As You Were en de videoclip kun je hieronder bekijken.

In Lust For Life 066 sprak de van Oasis en Beady Eye bekende frontman al over zijn solodebuut. “Ik kan alleen maar zeggen dat het tot dusverre veelbelovend klinkt. Veel mensen geloven niet in mij, maar dat motiveert me juist. Het is net alsof je gepest wordt omdat je te dik bent; dan heb je vervolgens dus binnen de kortste keren een sixpack. Ik ben geen ‘media darling’, dus veel critici zeggen: ‘Hij kan geen songs schrijven’. En misschien kan ik dat ook wel niet, maar wat ik nu heb geschreven, is goed. Een paar songs klinken een beetje als Working Class Hero, maar sommige liedjes zijn meer garagerock, of psychedelisch. Ik denk dat die critici hun woorden straks moeten gaan inslikken.”

Liam voerde een aantal songs van zijn nieuwe album onlangs alvast uit tijdens een benefietconcert in Manchester, naar aanleiding van de aanslag vorige week in die stad. De zanger speelde ook een akoestische versie van de Oasis-hit Live Forever en haalde zijn oude bandmaat Paul ‘Bonehead’ Arthurs het podium op om gitaar te spelen tijdens het nummer Be Here Now.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.