Metallica in juni naar Johan Cruijff ArenA

Metallica’s WorldWired Tour krijgt volgend jaar een vervolg en daarbij wordt ook Nederland niet overgeslagen. Op dinsdag 11 juni staan de mannen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, met Ghost en Bokassa als voorprogramma.

Metallica stond in september vorig jaar voor het laatst in Nederland, toen met twee shows in de Ziggo Dome. Over de eerste van die concerten schreef Lust For Life: “Op de nieuwe klassieker Moth Into Flame na (het best ontvangen nummer van Hardwired… To Self-Destruct), komen natuurlijk Master Of Puppets, Nothing Else Matters en Enter Sandman voorbij. Maar ook The Memory Remains, Sad But True en Blackened blijven tijdloze metalklassiekers. Als Metallica nog een aantal jaar op dit niveau kan doorgaan, mogen we ons in de handen wrijven.”

Of Metallica dat niveau inderdaad vast kan houden, zal blijken wanneer de band op 11 juni terugkeert naar Amsterdam. Tijdens dit deel van de WorldWired Tour worden in Europa diverse stadions, parken en zelfs een kasteel aangedaan. Ook nu weer krijgen mensen die een ticket kopen voor een van de shows een digitale versie van het nieuwste album Hardwired… To Self-Destruct cadeau. Bij aankoop van een kaartje krijg je ook recht op een gratis MP3-download van het optreden dat je bijgewoond hebt.

De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start op 28 september om 10.00 uur.

Foto Metallica in de Ziggo Dome 2017: Niels Vinck

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.