Muse op 27 juni 2019 naar Goffertpark Nijmegen

Muse komt met de Simulation Theory Tour naar het Goffertpark in Nijmegen. De geruchten waren er al lange tijd, maar nu zijn ook eindelijk de plaats en tijd bevestigd. Het concert zal plaatsvinden op 27 juni 2019.

Dat Nijmegen de Nederlandse stad was om de Britse rockband in ontvangst te nemen, was al bekend. Op sociale media werd eerder al de poster van de Simulation Theory Tour gedeeld, met een lijst Europese en Noord-Amerikaanse steden. Daarnaast is Muse bevestigd als headliner van het Vlaamse Rock Werchter.

Het vorige Muse-studioalbum Drones kwam uit in 2015, met hits Psycho en Mercy. Vrijdag aanstaande, 9 november, komt het nieuwe album uit: Simulation Theory. De eerste zes nummers van de plaat zijn op Spotify alvast te beluisteren. Eén week na de release start de voorverkoop van hun concert in Nijmegen.

Zin om nog even in het repertoire van Muse te duiken, met Simulation Theory vers achter de kiezen? In LFL086 leiden we je door het werk van Muse door de jaren heen. 21 november ligt ‘ie in de winkel!

Foto: Megin Zondervan
Muse in de Ziggo Dome 2016

3 Reacties

 1. 30SECONDSTOMARS.nl 6 november 2018 Reageer

  Hi, jullie zijn de enige (nieuws)pagina die schrijven over 30 Seconds to Mars als support act voor Muse. Klopt dit wel? Of is dit verouderde informatie van de Muse & 30 Seconds to Mars tour in Noord-Amerika 2017?

  • Lust For Life 7 november 2018 Reageer

   Je hebt helemaal gelijk, we hebben het aangepast. Dank voor de oplettendheid!

 2. marc 29 november 2018 Reageer

  Dus er is nog geen support-act bekend ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.