Nieuw live-album van The Beatles verschijnt in september

Beatles-

Fans van The Beatles hebben weer iets om naar uit te kijken: op 9 september verschijnt een album met opnames van drie concerten uit 1964 en 1965. Ook komt er een nieuwe documentaire over de tourjaren van de band, geregisseerd door de bekende filmmaker Ron Howard.

In 1977 verscheen al het album The Beatles At The Hollywood Bowl, maar de nieuwe release is volledig geremasterd door Giles Martin (zoon van de in maart overleden producer George Martin) en biedt vier nooit eerder verschenen opnames: You Can’t Do That, I Want To Hold Your Hand, Everybody’s Trying To Be My Baby en Baby’s In Black. De tracks op Live At The Hollywood Bowl komen van concerten die John, Paul, George en Ringo gaven op 23 augustus 1964 en op 29 en 30 augustus 1965. “Dichter dan dit kun je niet komen bij The Hollywood Bowl op het hoogtepunt van Beatlemania”, meldt Giles Martin in een statement.

Vanaf 15 september is de film The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years te zien in de bioscoop. Op de regiestoel zat Ron Howard, bekend van kaskrakers als Apollo 13 en A Beautiful Mind. Daarbij werkte hij nauw samen met zowel de nog levende ex-Beatles Paul McCartney en Ringo Starr als met Yoko Ono en Olivia Harrison.

2 Reacties

  1. A. Belmer 3 juni 2017 Reageer

    Vrijdagavond 2-6-’17 The Analogues op t.v. gezien – genieten geblazen.

    • T. de Jong 5 juni 2017 Reageer

      Respect, ongelooflijk veel respect. met zoveel hart, ziel en angstige precisie lukt het deze mannen, om werkelijk het onmogelijke mogelijk te laten zijn. Verdienen heel veel lof van McCartney en Starr. Tè gek mannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.