Nieuw Slash-album is af

Slash - Myles Kennedy - Live 2012

Slash heeft bevestigd dat zijn derde soloalbum klaar is. Er zijn zeventien nummers opgenomen, zestien met vocalen en één instrumentale song. De gitarist heeft voor de cd opnieuw de hulp ingeroepen van Alter Bridge-zanger Myles Kennedy en de band The Conspirators. Hij heeft nog geen titel, maar wel een releasedatum die hij binnenkort zal bevestigen.

Werktitels van de plaat zijn o.a.: I Wanna Pull Your Hair, It Puts The Lotion On Its Skynyrd, Cheap Dick, Manual Automation, You’re The Truth, Dirty Girl en Music To Murder Your Girlfriend By. “Ik heb nog geen cover of titel, maar dat zal niet lang meer duren”, meldt Slash op Twitter.

Eerder liet Todd Kerns, de bassist van Slash, op zijn blog weten dat de band er klaar voor is om de vorige plaat te overtreffen. De leden zijn volgens hem tien keer beter dan toen zij Apocalyptic Love opnamen. “De songs zijn gemener, sterker en gevaarlijker dan ooit, precies zoals ik het hebben wil. We are lean, we are mean and we are fighting machines”, meldt hij.

Ook vertelt de voormalig Guns N’ Roses-gitarist dat er plannen zijn om terug te keren naar Europa na zijn komende tour door Amerika.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.