Nieuwe single U2 te beluisteren

U2

U2 heeft het nieuwe nummer You’re The Best Thing About Me uitgebracht. Dit is de eerste single van het nieuwe album Songs Of Experience, waarvan de releasedatum nog bekend moet worden gemaakt. Het nummer kan je hieronder alvast beluisteren.

De eerste single van het album gaat over de vrouw van Bono. In een interview met Radio 2 vertelt hij: “Mensen houden van je of ze haten je, maar iedereen houdt wel van mijn vrouw. Ze is het beste deel van mij.” Dit nieuwe album is sowieso erg persoonlijk: het is een verzameling liedjes in de vorm van brieven aan mensen van wie de leadzanger van U2 houdt, familie en vrienden, maar ook de fans. Net als bij het album Songs Of Innocence haalde de band veel inspiratie uit een gelijknamige dichtbundel van achttiende eeuwse dichter William Blake.

Songs Of Experience is het veertiende album van U2 en het vervolg op Songs Of Innocence, dat de Ierse band in 2014 uitbracht. Op dit moment zijn ze bezig met het Noord-Amerikaanse deel van The Joshua Tree Tour om het dertigjarig jubileum van het gelijknamige album te vieren. Onlangs stond de band nog in de Johan Cruijff Arena. Lees hier ons verslag van de eerste avond.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.