Nine Inch Nails in juni naar AFAS Live

Nine Inch Nails komt dit jaar niet alleen naar het Belgische festival Rock Werchter, maar ook naar Nederland. Op woensdag 27 juni staat de industrial rockband in AFAS Live, Amsterdam.

De band met frontman Trent Reznor is een van de pioniers van de industrial rock, verkocht meer dan 30 miljoen albums wereldwijd en won meerdere Grammy Awards. Albums als The Downward Spiral (1994) en The Fragile (1999) gelden inmiddels als klassiekers in het genre. Een van de bekendste Nine Inch Nails-songs is Hurt, mede dankzij de cover van Johnny Cash op het album American IV: The Man Comes Around uit 2002.

Nine Inch Nails stond in mei 2014 nog in de Heineken Music Hall, die inmiddels AFAS Live gedoopt is. Over die show schreef Lust For Life: “Trent Reznor gaf gisteren een fantastisch concert in de Heineken Music Hall. Samen met zijn bandleden – die overigens geen volwaardig lid van Nine Inch Nails zijn – liet hij weer eens zien dat hij een meesterlijke muzikant en performer is die zijn hele show tot in de puntjes verzorgt en niks van het toeval laat afhangen.”

De kaartverkoop voor het concert in AFAS Live start aanstaande vrijdag 9 februari om 10.00 uur.

Foto: Willem Schalekamp
Nine Inch Nails op Lowlands 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.