Ozzy Osbourne werkt aan nieuw album

Black Sabbath - live 2013 - featured02

Hoewel er ook plannen zijn voor een laatste album van Black Sabbath, werkt Ozzy Osbourne momenteel aan een nieuwe soloplaat. Volgens zijn platenmaatschappij Epic Records gaat de nieuwe muziek ‘heel speciaal’ worden.

Tegen Billboard zegt Sylvia Rhone van Epic Records dat het te vroeg is om details bekend te maken, maar het volgende kan ze wel alvast kwijt: “Het gaat een geweldig album worden. Het is iets wat Ozzy nooit eerder gedaan heeft en hij altijd al heeft willen doen.” In juli vorig jaar ontstonden er al geruchten over een nieuwe Ozzy Osbourne-plaat, nadat fans een nieuwe cd-hoes konden ‘ontsleutelen’ op zijn website. Uiteindelijk bleek het echter te gaan om de compilatie Memoirs Of A Madman, met hoogtepunten uit de solocarrière van ‘The Prince Of Darkness’.

Tijdens een persconferentie voor het festival Monsters Of Rock in Brazilië vertelde Ozzy eerder dit jaar dat hij nog één keer wil gaan toeren met Black Sabbath en in 2016 begint met de opnames van het laatste album van de legendarische band. Daar zei de frontman wel gelijk bij dat hij voorlopig niet van plan is om ook een punt achter zijn solocarrière te zetten: “Ik ga niet stoppen. Mijn vrouw geeft al mijn geld uit, dus dat zit er niet in.”

foto: Willem Schalekamp
Black Sabbath in Ziggo Dome, 28 november 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.