Pearl Jam naar Ziggo Dome en Rock Werchter

Pearl Jam heeft optredens in Nederland en België aangekondigd. De band is de eerste headliner van Rock Werchter 2020. Op 22 juli staan de heren ook in Ziggo Dome, Amsterdam als onderdeel van hun Europese tour.

Met de aankondiging van Pearl Jam is de eerste naam van Rock Werchter 2020 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. De rockband is de afsluiter op de donderdag. Drie weken later, op woensdag 22 juli, treedt de groep ook op in Ziggo Dome, Amsterdam. Met deze show sluiten de heren hun Europese tour van aankomende zomer af.

Pearl Jam heeft meer dan 85 miljoen albums verkocht. De groep wordt gezien als een van de meest invloedrijke bands van de afgelopen decennia. In 2017 werden de heren toegevoegd aan de Rock And Roll Hall Of Fame. Een jaar later was Pearl Jam een van de headliners van Pinkpop. Ook stond de band toen wederom in Ziggo Dome. Lees ons concertverslag van deze show hier.

De kaartverkoop voor Rock Werchter start vrijdag 6 december om 10.00 uur. De kaartverkoop voor de show in Ziggo Dome start zaterdag 7 december om 11.00 uur.

Foto: Willem Schalekamp
Pearl Jam in de Ziggo Dome, 16 juni 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.