Queen + Adam Lambert in juni naar Ahoy

Zanger Adam Lambert stond afgelopen november nog met de overgebleven leden van Queen in een uitverkochte Ziggo Dome en dit jaar keren de mannen alweer terug naar Nederland. Op woensdag 27 juni doet het trio Ahoy aan.

Queen + Adam Lambert geeft komend jaar twaalf optredens in Europa, waarbij de band enkele steden bezoekt die in 2017 nog niet werden aangedaan, waaronder dus ook Rotterdam. Tijdens de afgelopen shows stonden Lambert, gitarist Brian May en drummer Roger Taylor onder meer stil bij het veertigjarig jubileum van het uiterst succesvolle Queen-album News Of The World uit 1977, maar uiteraard ontbraken ook megahits als Killer Queen, I Want To Break Free en Bohemian Rhapsody niet.

Over het concert in de Ziggo Dome afgelopen november schreef Lust For Life: “Queen + Adam Lambert is meer dan een nostalgisch uitstapje: het is nieuw leven blazen in een erfenis die nog lang niet aan kracht heeft verloren. De Ziggo Dome zag Queen tastbaar klein en overweldigend groots, met veel spektakel en op andere momenten juist subtiel en cliché, met aanstekers in de lucht. Er is genoten van de muziek die na bijna een halve eeuw nog steeds enig is in zijn soort. De nalatenschap van Freddie leeft voort in deze reïncarnatie van Queen, met de gepassioneerde frontman Adam Lambert.”

De kaartverkoop voor het Ahoy-optreden start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Foto: Kim Balster
Queen + Adam Lambert in de Ziggo Dome, 13 november 2017

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.