Queen + Adam Lambert in november naar de Ziggo Dome

Queen and Adam Lambert

Queen komt op maandag 13 november met zanger Adam Lambert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Queen bestaat tegenwoordig uit gitarist Brian May en drummer Roger Taylor. In een persbericht meldt zanger Adam Lambert dat fans een compleet nieuwe show kunnen verwachten: “Iedereen die naar vorige optredens van ons geweest is moet weten dat we nog steeds de grote hits van Queen spelen waar we allemaal zo van houden. Maar het leek ons ook goed onszelf meer uit te dagen: veranderingen aanbrengen in de visuals, technologie en tot op zekere hoogte ook de setlist. Waarschijnlijk spelen we nu ook wat Queen-songs die nog niet eerder voorbij zijn gekomen. Daar kijk ik echt naar uit!”

In januari 2015 stonden May, Taylor en Lambert ook al in de Ziggo Dome. Over dat concert schreef Lust For Life: “Nee, niemand kan ooit Freddie Mercury vervangen, dus laten we die vergelijking nou eens niet trekken. Maar vergeleken met Paul Rodgers is Adam Lambert een verademing. Beiden zijn op hun eigen manier prima zangers, maar Lambert heeft zo veel meer charisma en podiumuitstraling. Ook de lol die hij samen met Brian May en Roger Taylor heeft, straalt werkelijk van het optreden af.”

Foto: Willem Schalekamp
Queen + Adam Lambert in de Ziggo Dome, 30 januari 2015

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.